Nieuwe algemeen directeur Nijhof-Wassink Groep

01 April 2016

Per 1 april 2016 neemt Erik Schiphorst het stokje van Albert Hendrikse over als algemeen directeur van de Nijhof-Wassink Groep. De Nijhof-Wassink Groep bestaat anno 2016 uit het transportbedrijf Nijhof-WassinkVolvo Trucks en Renault Bedrijfswagen Dealer Nijwa, VB Trailerbouw, NowaLease en SilFit. De ruim 1.100 werknemers die vanuit 19 verschillende vestigingen en vijf verschillende landen werkzaam zijn stonden vanaf 2007 onder de leiding van Albert Hendrikse.

Albert Hendrikse is sinds 2005 aan Nijhof-Wassink verbonden en heeft enige tijd geleden aangegeven een stap terug te willen doen. Zijn opvolger Erik Schiphorst is sinds februari 2014 als algemeen directeur van de Nijwa Groep en VB Trailerbouw werkzaam bij de Nijhof-Wassink Groep. Voorheen bekleedde Erik diverse directie functies bij onder andere Volvo Trucks Nederland en TVM. Per 1 april a.s. zal hij Albert Hendrikse opvolgen als algemeen directeur Nijhof-Wassink Groep. Albert blijft lid van de groepsdirectie en zal de Nijhof-Wassink bedrijven in Polen en speciale projecten aansturen.

In zijn nieuwe functie stuurt Erik Schiphorst ook het management van de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep aan. Hierdoor draagt Freddy Nijhof zijn taken als Managing Director van Nijhof-Wassink aan Erik over. Freddy Nijhof blijft als president-commissaris van de Nijhof-Wassink Groep sterk verbonden aan de bedrijven van de Nijhof-Wassink Groep.

Fotobijschrift: v.l.n.r. Albert Hendrikse, Erik Schiphorst en Freddy Nijhof